De oplossing voor haaruitval en dunner wordend haar.

brow & scalp vitamin 

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de dermapen die door middel van naaldjes vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld en verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling door een verbeterde opname van de vitamine & peptide 

Deze samenstelling van biomimetische peptiden die haaruitval tegengaat en haargroei stimuleert. Het is een steriele oplossing op basis van een combinatie van verschillende peptiden voor de behandeling van hormonale alopecia (androgeen). Ook kan het helpen bij interne of externe factoren zoals voedingstekorten en stress. De behandeling verjongd de haarfollikel zodat deze weer beter gaat werken en is een medisch esthetische oplossingen voor deze indicatie.

Deze combinatie van peptiden hebben een synergetisch effect en regenereren de extracellulaire matrix (ECM) en verhoogt de microcirculatie waardoor de voeding en zuurstof toevoer verbeterd wordt naar het haarfollikel, dit verlengt de anagene fase en voorkomt haaruitval.

BCN Capillum-peptiden formule is aangevuld met vitaminen, mineralen, aminozuren en hyaluronzuur voor de algemene verbetering van de hoofdhuid, hierdoor krijgt men weer volumineuzer en gezonder haar.