VI Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. VI Peel bevat wetenschappelijk bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen. In tegenstelling tot klassieke uniblend-peelings biedt VI Peel een multiblend-peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid opnieuw van binnen uit opbouwt! 

Peeling varianten De VI Peel range bestaat uit 5 verschillende varianten die door de unieke samenstelling perfect afgestemd zijn voor het behandelen van vele huidindicaties, zoals huidveroudering, acne, pigmentstoornissen, hyperpigmentatie, melasma, rosacea, eczeem en psoriasis. 

· VI Peel regular (anti-aging) 

· VI Peel Precision (anti-aging extra) 

· VI Peel Precision Plus (pigmentatie) 

· VI Peel Purify (acne) 

· VI Peel Precision Plus (acne littekens) 

Snel resultaat met nazorg-kit Iedere behandeling bevat een speciaal samengestelde post-peel-kit met ‘pre-soaked towelettes’ (doekjes). De towelettes geven de huid een extra intensieve boost na een VI Peel behandeling en stimuleren de exfoliatie van de huid. Het gebruik van de post-peel thuisbehandeling start op de eerste dag van de peel-behandeling en duurt gemiddeld 1 tot 2 weken na de behandeling. 

Voordelen VI Peel 

Comfort – de peeling is nagenoeg pijnloos. 

Gemak – een behandeling duurt ongeveer 20 minuten, hierna kunnen normale activiteiten direct hervat worden. 

Minimale hersteltijd – binnen 1 week bereik je een gezonde, stevige en jonger uitziende huid. 

Geschikt voor alle huidtypen – de enige peeling voor behandeling van zowel de lichte huid als de donkere huid (Fitzpatrick I-VI). 

KENMERKEN 

Synergetische mix van actieve ingrediënten voor: 

· Verbetering van de huidskleur, huidstructuur en helderheid van de huid 

· Vervagen van huidverkleuringen (ouderdomsvlekken, rosacea, sproeten, pigment stoornissen, hyperpigmentatie en gelaatsmelasma) 

· Verfijnen van de poriën, voor een gladder uitziende huid 

· Verminderen van fijne lijntjes en rimpels 

· Zuiveren van de huid met acne en onzuiverheden, ontstekingen, bacteriën en overmatige opbouw van talg in de huidcellen 

· Stimuleren van huideigen collageen en elastine productie voor een zichtbaar stevige, jongere huid 

BEHANDELINDICATIES 

Anti-aging – VI Peel en VI Peel Precision hebben een krachtige werking op de verouderde huid. Deze peel helpt lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen. Acne en onzuiverheden – VI Peel Purify werkt heel gericht op acne en onzuiverheden. Het zuivert de poriën, regenereert en beschermt de huid. Hyperpigmentatie – VI Peel Precision Plus zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigment-stoornissen en hyperpigmentatie. Gevoelige huid – VI Peel verbetert een gevoelige huid, zoals bij rosacea, eczeem en psoriasis.